+4 021 402 3927; +4021 402 3935

English

Informatii generale

Concursul de admitere la programele de studii de licenta din Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor se desfasoara in perioada 15 - 20 iulie 2019, zilnic intre orele 9:00 - 16:00, pe baza unui INTERVIU (cu o pondere de 80%) si a rezultatului examenului de bacalaureat (cu o pondere de 20%). Interviul se sustine in momentul inscrierii si include si un TEST GRILA din doua discipline la alegere, astfel:
- prima disciplina - CHIMIE ANORGANICA sau ALGEBRA SI ELEMENTE DE ANALIZA MATEMATICA;
- a doua disciplina - CHIMIE ORGANICA sau FIZICA.
Testul contine 10 intrebari (cate 5 intrebari din fiecare disciplina). In urma sustinerii probei interviu, comisia de examinare intocmeste "Fisa evaluare INTERVIU" a candidatului.

Pentru etapa a II-a a concursului de admitere la programele de studii de licenta, inscrierea candidatilor se efectueaza la sediul Facultatii (str. Polizu nr. 1-7, campus Polizu, sala L015), in perioadele 29-31 iulie 2019 si 26 august - 12 septembrie 2019 (cu exceptia zilelor de sambata si duminica), intre orele 9:00 - 16:00. Pentru aceasta etapa, numarul de locuri vacante este disponibil aici.

Programele analitice ale disciplinelor de concurs sunt disponibile in urmatoarele documente:
- Programa analitica pentru disciplina CHIMIE
- Programa analitica pentru disciplina FIZICA
- Programa analitica pentru disciplina MATEMATICA

Locatiile pentru inscriere la concursul de admitere sunt urmatoarele:
- Campus "POLIZU", sala L 015 (DECANAT), str. Gh. Polizu, nr. 1-7, sector 1, Bucuresti;
- Campus "SPLAIUL INDEPENDENTEI" (RECTORAT), sala AN 034, str. Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, Bucuresti.

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti asigura, in perioada 19-26 iulie 2019, cazare GRATUITA, pentru toti candidatii din provincie, care solicita acest lucru, precum si pentru cate un insotitor al acestora.

Alte informatii cu privire la organizarea si desfasurarea admiterii la programele de studii de licenta din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti sunt disponibile in urmatorul document:
- REGULAMENT privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere in invatamantul superior la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti pentru anul universitar 2019/2020 ciclul de studii universitare de licenta

De asemenea, informatii cu privire la admiterea la programele de studii de licenta in facultatile Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, sunt disponibile in sectiunea dedicata din website-ul universitatii.