+4 021 402 3927; +4021 402 3935

English

Informatii generale

Concursul de admitere la programele de studii de licenta din Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor se desfasoara in perioada 27 august - 14 septembrie 2018 (cu exceptia zilelor de sambata si duminica), intre orele 9:00 - 16:00.

Admiterea se desfasoara pe baza unui INTERVIU (cu o pondere de 80%) si a rezultatului examenului de bacalaureat (cu o pondere de 20%). Interviul se sustine in momentul inscrierii si include si un TEST GRILA din doua discipline la alegere, astfel:
- prima disciplina - Chimie Anorganica sau Matematica;
- a doua disciplina - Chimie Organica sau Fizica.
Testul contine 10 intrebari (cate 5 intrebari din fiecare disciplina). Programele analitice ale disciplinelor de concurs sunt disponibile in urmatoarele documente:
- Programa analitica pentru disciplina CHIMIE
- Programa analitica pentru disciplina FIZICA
- Programa analitica pentru disciplina MATEMATICA

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti asigura sprijin candidatilor in procesul de pregatire pentru admiterea la programele de studii de licenta.

In situatia in care media generala a concursului nu ii permite candidatului ocuparea unui loc disponibil la Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, acesta poate opta sa participe la concursul de ocupare a eventualelor locuri ramase vacante la alte facultati din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, printr-un proces de redistribuire.

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti asigura, in perioada examenelor de admitere, cazare GRATUITA, pentru toti candidatii din provincie, care solicita acest lucru, precum si pentru un insotitor al acestora.

Inscrierea pentru concursul de admitere la programele de studii de licenta din Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, sesiunea august-septembrie 2018, se face la urmatoarele adrese:
- Str. Gh. Polizu, nr. 1-7, sector 1, Bucuresti, Campus POLIZU - sala L 015
- B-dul Iuliu Maniu, nr. 1–3 , sector 6, Bucuresti, Campus LEU - sala A 03
- Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, Bucuresti, Campus NOUL LOCAL - sala AN 034

Alte informatii cu privire la organizarea si desfasurarea admiterii la programele de studii de licenta din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti sunt disponibile in urmatoarele documente:
- REGULAMENT privind organizarea si desfasurarea Concursului de admitere in invatamantul superior la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti pentru anul universitar 2018/2019 ciclul de studii universitare de licenta
- GHIDUL ADMITERII in Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti

De asemenea, informatii cu privire la admiterea la programele de studii de licenta in facultatile Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, sunt disponibile in sectiunea dedicata din website-ul universitatii.