+4 021 402 3927; +4021 402 3935

English

Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor organizeaza studii universitare de doctorat in domeniile Stinte Ingineresti - Inginerie Chimica si Stinte Exacte - Chimie.

Informatii cu privire modul de organizare a studiilor universitare de doctorat, la metodologia de organizare a admiterii la studiile universitare de doctorat, precum si alte informatii utile se gasesc in sectiunea dedicata studiilor universitare de doctorat a website-ului Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti.

Toate formularele pentru documentele necesare pe perioada participarii la studiile de doctorat sunt disponibile in sectiunea "Formulare utile"


Consiliul Scolii Doctorale

Director
Membru, responsabil pentru sectiunea web a Scolii Doctorale
Membru
Membru
Membru
Membru consultant
Membru doctorand
Membru doctorand
Secretariatul Scolii Doctorale

Secretar
Avizier

02
10/2018

In sesiunile 2-4 iulie, respectiv, 17-18 septembrie, au avut loc concursurile de admitere la doctorat, organizate de Scoala Doctorala "Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor", in sase comisii. Au fost admisi 71 de studenti doctoranzi in ciclul III de studii fara taxa, si un student doctorand cu taxa. Lista doctoranzilor admisi poate fi consultata aici.

In conformitate cu Decizia 192 din 27/09/2017 privind criteriile de acordare a burselor doctorale, a fost stabilita lista cu studentii doctoranzi care vor primi burse, prin consultarea conducatorilor de doctorat din cele sase comisii.

Le dorim succes noilor membri ai Scolii Doctorale "Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor".


Arhiva Avizier